Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29206
| Tytuł: | Регуляція вмісту ліпідів у водорості Chlorella vulgaris |
| Inne tytuły: | Regulation of content of lipids in algae Chlorella vulgaris |
| Authors: | Грубінко, Василь Боднар, Оксана Grubinko, Vasil Bodnar, Oksana |
| Affiliation: | Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Грубінко В. Регуляція вмісту ліпідів у водорості Chlorella vulgaris / Василь Грубінко, Оксана Боднар // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 124–125. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Grubinko V., Bodnar O. (2019) Rehuliatsiia vmistu lipidiv u vodorosti Chlorella vulgaris [Regulation of content of lipids in algae Chlorella vulgaris]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 124-125 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data wydania: | 10-paź-2019 |
| Date of entry: | 15-lis-2019 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 577.121 591.525 577.118 |
| Strony: | 2 |
| Zakres stron: | 124-125 |
| Główna strona: | 124 |
| Strona końcowa: | 125 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29206 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125.pdf | 680,48 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125.djvu | 26,77 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Grubinko_V-Regulation_of_content_124-125__COVER.png | 443,25 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi