Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29215
Назва: | Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини |
Інші назви: | Development of energy beverage functional purpose on the basis of plant raw materials |
Автори: | Косоголова, Людмила Гаркава, Катерина Яблонська, Катерина Kosogolova, Lyudmula Garkava, Kateryna Yablonska, Kateryna |
Приналежність: | Національний авіаційний університет, м. Київ, Україна |
Бібліографічний опис: | Косоголова Л. Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини / Людмила Косоголова, Катерина Гаркава, Катерина Яблонська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 140. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Kosogolova L., Garkava K., Yablonska K. (2019) Rozrobka fermentovanoho napoiu fuktsionalnoho pryznachennia na osnovi roslynnoi syrovyny [Development of energy beverage functional purpose on the basis of plant raw materials]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 140 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 140 |
Початкова сторінка: | 140 |
Кінцева сторінка: | 140 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29215 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140.pdf | 287 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140.djvu | 17,53 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140__COVER.png | 448,08 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.