Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29215
Cofnod metadata llawn
Maes DC | Gwerth | Iaith |
---|---|---|
dc.contributor.author | Косоголова, Людмила | |
dc.contributor.author | Гаркава, Катерина | |
dc.contributor.author | Яблонська, Катерина | |
dc.contributor.author | Kosogolova, Lyudmula | |
dc.contributor.author | Garkava, Kateryna | |
dc.contributor.author | Yablonska, Kateryna | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:52Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:52Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Косоголова Л. Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини / Людмила Косоголова, Катерина Гаркава, Катерина Яблонська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 140. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29215 | - |
dc.format.extent | 140 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини | |
dc.title.alternative | Development of energy beverage functional purpose on the basis of plant raw materials | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.identifier.citationen | Kosogolova L., Garkava K., Yablonska K. (2019) Rozrobka fermentovanoho napoiu fuktsionalnoho pryznachennia na osnovi roslynnoi syrovyny [Development of energy beverage functional purpose on the basis of plant raw materials]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 140 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний авіаційний університет, м. Київ, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 140 | |
dc.citation.epage | 140 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140.pdf | 287 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140.djvu | 17,53 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140__COVER.png | 448,08 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.