Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29215

Cofnod metadata llawn
Maes DCGwerthIaith
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила
dc.contributor.authorГаркава, Катерина
dc.contributor.authorЯблонська, Катерина
dc.contributor.authorKosogolova, Lyudmula
dc.contributor.authorGarkava, Kateryna
dc.contributor.authorYablonska, Kateryna
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:52Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:52Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationКосоголова Л. Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини / Людмила Косоголова, Катерина Гаркава, Катерина Яблонська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 140. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29215-
dc.format.extent140
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleРозробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини
dc.title.alternativeDevelopment of energy beverage functional purpose on the basis of plant raw materials
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.identifier.citationenKosogolova L., Garkava K., Yablonska K. (2019) Rozrobka fermentovanoho napoiu fuktsionalnoho pryznachennia na osnovi roslynnoi syrovyny [Development of energy beverage functional purpose on the basis of plant raw materials]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 140 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний авіаційний університет, м. Київ, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage140
dc.citation.epage140
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ymddengys yng Nghasgliadau:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.