Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29215
Título : | Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини |
Otros títulos : | Development of energy beverage functional purpose on the basis of plant raw materials |
Autor : | Косоголова, Людмила Гаркава, Катерина Яблонська, Катерина Kosogolova, Lyudmula Garkava, Kateryna Yablonska, Kateryna |
Affiliation: | Національний авіаційний університет, м. Київ, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Косоголова Л. Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини / Людмила Косоголова, Катерина Гаркава, Катерина Яблонська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 140. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Kosogolova L., Garkava K., Yablonska K. (2019) Rozrobka fermentovanoho napoiu fuktsionalnoho pryznachennia na osnovi roslynnoi syrovyny [Development of energy beverage functional purpose on the basis of plant raw materials]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 140 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Fecha de publicación : | 10-oct-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Editorial : | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 140 |
Start page: | 140 |
End page: | 140 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29215 |
ISBN : | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140.pdf | 287 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140.djvu | 17,53 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140__COVER.png | 448,08 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.