Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29215
Tytuł: | Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини |
Inne tytuły: | Development of energy beverage functional purpose on the basis of plant raw materials |
Authors: | Косоголова, Людмила Гаркава, Катерина Яблонська, Катерина Kosogolova, Lyudmula Garkava, Kateryna Yablonska, Kateryna |
Akcesoria: | Національний авіаційний університет, м. Київ, Україна |
Cytat: | Косоголова Л. Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини / Людмила Косоголова, Катерина Гаркава, Катерина Яблонська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 140. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Kosogolova L., Garkava K., Yablonska K. (2019) Rozrobka fermentovanoho napoiu fuktsionalnoho pryznachennia na osnovi roslynnoi syrovyny [Development of energy beverage functional purpose on the basis of plant raw materials]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 140 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 140 |
Główna strona: | 140 |
Strona końcowa: | 140 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29215 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140.pdf | 287 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140.djvu | 17,53 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140__COVER.png | 448,08 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi