Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29215
| Títol: | Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини |
| Altres títols: | Development of energy beverage functional purpose on the basis of plant raw materials |
| Autor: | Косоголова, Людмила Гаркава, Катерина Яблонська, Катерина Kosogolova, Lyudmula Garkava, Kateryna Yablonska, Kateryna |
| Affiliation: | Національний авіаційний університет, м. Київ, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Косоголова Л. Розробка ферментованого напою фукціонального призначення на основі рослинної сировини / Людмила Косоголова, Катерина Гаркава, Катерина Яблонська // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 140. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Kosogolova L., Garkava K., Yablonska K. (2019) Rozrobka fermentovanoho napoiu fuktsionalnoho pryznachennia na osnovi roslynnoi syrovyny [Development of energy beverage functional purpose on the basis of plant raw materials]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 140 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data de publicació: | 10-d’o-2019 |
| Date of entry: | 15-de -2019 |
| Editorial: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 140 |
| Start page: | 140 |
| End page: | 140 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29215 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Apareix a les col·leccions: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140.pdf | 287 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
| ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140.djvu | 17,53 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
| ProcSPHNP_2019_Kosogolova_L-Development_of_energy_beverage_140__COVER.png | 448,08 kB | image/png | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.