Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29135
| Назва: | Використання реакції азосполучення для визначення 2,6-динітро-3,-диметиланіліну методом верх |
| Інші назви: | Using azo coupling reaction to determine the 2,6-dinitro-3,4-dimethilaniline by method hplc |
| Автори: | Мага, Іван Maga, Ivan |
| Приналежність: | Закарпатська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини, Україна |
| Бібліографічний опис: | Мага І. Використання реакції азосполучення для визначення 2,6-динітро-3,-диметиланіліну методом верх / Іван Мага // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 33. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description: | Maga I. (2019) Vykorystannia reaktsii azospoluchennia dlia vyznachennia 2,6-dynitro-3,-dymetylanilinu metodom verkh [Using azo coupling reaction to determine the 2,6-dinitro-3,4-dimethilaniline by method hplc]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 33 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 10-жов-2019 |
| Дата внесення: | 15-лис-2019 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| УДК: | 543.06 543.89 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 33 |
| Початкова сторінка: | 33 |
| Кінцева сторінка: | 33 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29135 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_33.pdf | 284,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ProcSPHNP_2019_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_33.djvu | 15,48 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| ProcSPHNP_2019_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_33__COVER.png | 340,82 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.