Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29135

Title: Використання реакції азосполучення для визначення 2,6-динітро-3,-диметиланіліну методом верх
Other Titles: Using azo coupling reaction to determine the 2,6-dinitro-3,4-dimethilaniline by method hplc
Authors: Мага, Іван
Maga, Ivan
Affiliation: Закарпатська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Мага І. Використання реакції азосполучення для визначення 2,6-динітро-3,-диметиланіліну методом верх / Іван Мага // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 33. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Maga I. (2019) Vykorystannia reaktsii azospoluchennia dlia vyznachennia 2,6-dynitro-3,-dymetylanilinu metodom verkh [Using azo coupling reaction to determine the 2,6-dinitro-3,4-dimethilaniline by method hplc]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 33 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 10-Οκτ-2019
Date of entry: 15-Νοε-2019
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 543.06
543.89
Number of pages: 1
Page range: 33
Start page: 33
End page: 33
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29135
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα