Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29135
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мага, Іван | |
dc.contributor.author | Maga, Ivan | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:38Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:38Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Мага І. Використання реакції азосполучення для визначення 2,6-динітро-3,-диметиланіліну методом верх / Іван Мага // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 33. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29135 | - |
dc.format.extent | 33 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Використання реакції азосполучення для визначення 2,6-динітро-3,-диметиланіліну методом верх | |
dc.title.alternative | Using azo coupling reaction to determine the 2,6-dinitro-3,4-dimethilaniline by method hplc | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 543.06 | |
dc.subject.udc | 543.89 | |
dc.identifier.citationen | Maga I. (2019) Vykorystannia reaktsii azospoluchennia dlia vyznachennia 2,6-dynitro-3,-dymetylanilinu metodom verkh [Using azo coupling reaction to determine the 2,6-dinitro-3,4-dimethilaniline by method hplc]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 33 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Закарпатська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 33 | |
dc.citation.epage | 33 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_33.pdf | 284,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_33.djvu | 15,48 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_33__COVER.png | 340,82 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.