Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29135
| Tytuł: | Використання реакції азосполучення для визначення 2,6-динітро-3,-диметиланіліну методом верх |
| Inne tytuły: | Using azo coupling reaction to determine the 2,6-dinitro-3,4-dimethilaniline by method hplc |
| Authors: | Мага, Іван Maga, Ivan |
| Affiliation: | Закарпатська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Мага І. Використання реакції азосполучення для визначення 2,6-динітро-3,-диметиланіліну методом верх / Іван Мага // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 33. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Maga I. (2019) Vykorystannia reaktsii azospoluchennia dlia vyznachennia 2,6-dynitro-3,-dymetylanilinu metodom verkh [Using azo coupling reaction to determine the 2,6-dinitro-3,4-dimethilaniline by method hplc]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 33 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data wydania: | 10-paź-2019 |
| Date of entry: | 15-lis-2019 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 543.06 543.89 |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 33 |
| Główna strona: | 33 |
| Strona końcowa: | 33 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29135 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_33.pdf | 284,6 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_33.djvu | 15,48 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_33__COVER.png | 340,82 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi