Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29135
Pealkiri: | Використання реакції азосполучення для визначення 2,6-динітро-3,-диметиланіліну методом верх |
Teised pealkirjad: | Using azo coupling reaction to determine the 2,6-dinitro-3,4-dimethilaniline by method hplc |
Autor: | Мага, Іван Maga, Ivan |
Affiliation: | Закарпатська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Мага І. Використання реакції азосполучення для визначення 2,6-динітро-3,-диметиланіліну методом верх / Іван Мага // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 33. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Maga I. (2019) Vykorystannia reaktsii azospoluchennia dlia vyznachennia 2,6-dynitro-3,-dymetylanilinu metodom verkh [Using azo coupling reaction to determine the 2,6-dinitro-3,4-dimethilaniline by method hplc]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 33 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Ilmumisaasta: | 10-okt-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 543.06 543.89 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 33 |
Start page: | 33 |
End page: | 33 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29135 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_33.pdf | 284,6 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
ProcSPHNP_2019_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_33.djvu | 15,48 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
ProcSPHNP_2019_Maga_I-Using_azo_coupling_reaction_to_33__COVER.png | 340,82 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.