กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29173

ชื่อเรื่อง: Рідкий молокозсідальний препарат для виробництва традиційних карпатських м’яких сирів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Liquid milk-clotting preparation for production of traditional Carpathian soft cheeses
ผู้แต่ง: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Кушнірук, Наталія
Самуляк, Петро
Yukalo, Volodymyr
Storozh, Liudmyla
Kushniruk, Nataliia
Samulyak, Petro
Affiliation: Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Рідкий молокозсідальний препарат для виробництва традиційних карпатських м’яких сирів / Володимир Юкало, Людмила Сторож, Наталія Кушнірук, Петро Самуляк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 84. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Yukalo V., Storozh L., Kushniruk N., Samulyak P. (2019) Ridkyi molokozsidalnyi preparat dlia vyrobnytstva tradytsiinykh karpatskykh miakykh syriv [Liquid milk-clotting preparation for production of traditional Carpathian soft cheeses]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 84 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 612.321.6
Number of pages: 1
Page range: 84
Start page: 84
End page: 84
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29173
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Yukalo_V-Liquid_milk_clotting_preparation_84.pdf287,22 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Yukalo_V-Liquid_milk_clotting_preparation_84.djvu16,48 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Yukalo_V-Liquid_milk_clotting_preparation_84__COVER.png441,53 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น