Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29173
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | |
| dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | |
| dc.contributor.author | Кушнірук, Наталія | |
| dc.contributor.author | Самуляк, Петро | |
| dc.contributor.author | Yukalo, Volodymyr | |
| dc.contributor.author | Storozh, Liudmyla | |
| dc.contributor.author | Kushniruk, Nataliia | |
| dc.contributor.author | Samulyak, Petro | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
| dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:45Z | - |
| dc.date.available | 2019-11-15T09:55:45Z | - |
| dc.date.created | 2019-10-10 | |
| dc.date.issued | 2019-10-10 | |
| dc.identifier.citation | Рідкий молокозсідальний препарат для виробництва традиційних карпатських м’яких сирів / Володимир Юкало, Людмила Сторож, Наталія Кушнірук, Петро Самуляк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 84. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29173 | - |
| dc.format.extent | 84 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
| dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
| dc.title | Рідкий молокозсідальний препарат для виробництва традиційних карпатських м’яких сирів | |
| dc.title.alternative | Liquid milk-clotting preparation for production of traditional Carpathian soft cheeses | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 612.321.6 | |
| dc.identifier.citationen | Yukalo V., Storozh L., Kushniruk N., Samulyak P. (2019) Ridkyi molokozsidalnyi preparat dlia vyrobnytstva tradytsiinykh karpatskykh miakykh syriv [Liquid milk-clotting preparation for production of traditional Carpathian soft cheeses]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 84 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 84 | |
| dc.citation.epage | 84 | |
| dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Yukalo_V-Liquid_milk_clotting_preparation_84.pdf | 287,22 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Yukalo_V-Liquid_milk_clotting_preparation_84.djvu | 16,48 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Yukalo_V-Liquid_milk_clotting_preparation_84__COVER.png | 441,53 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.