Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29173
Title: | Рідкий молокозсідальний препарат для виробництва традиційних карпатських м’яких сирів |
Other Titles: | Liquid milk-clotting preparation for production of traditional Carpathian soft cheeses |
Authors: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна Кушнірук, Наталія Самуляк, Петро Yukalo, Volodymyr Storozh, Liudmyla Kushniruk, Nataliia Samulyak, Petro |
Affiliation: | Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Рідкий молокозсідальний препарат для виробництва традиційних карпатських м’яких сирів / Володимир Юкало, Людмила Сторож, Наталія Кушнірук, Петро Самуляк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 84. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Yukalo V., Storozh L., Kushniruk N., Samulyak P. (2019) Ridkyi molokozsidalnyi preparat dlia vyrobnytstva tradytsiinykh karpatskykh miakykh syriv [Liquid milk-clotting preparation for production of traditional Carpathian soft cheeses]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 84 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 10-okt-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 612.321.6 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 84 |
Start page: | 84 |
End page: | 84 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29173 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Yukalo_V-Liquid_milk_clotting_preparation_84.pdf | 287,22 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
ProcSPHNP_2019_Yukalo_V-Liquid_milk_clotting_preparation_84.djvu | 16,48 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
ProcSPHNP_2019_Yukalo_V-Liquid_milk_clotting_preparation_84__COVER.png | 441,53 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!