Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29148

Назва: Лікарські рослини як жовчогінні засоби
Інші назви: Medicinal plants as choleretic agents
Автори: Брончковська, Роксолана
Струк, Оксана
Грицик, Андрій
Bronchkovska, Roksolana
Struk, Oksana
Grycyk, Andrii
Приналежність: Івано-Франківський національний медичний університет, Україна
Бібліографічний опис: Брончковська Р. Лікарські рослини як жовчогінні засоби / Роксолана Брончковська, Оксана Струк, Андрій Грицик // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 49–50. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description: Bronchkovska R., Struk O., Grycyk A. (2019) Likarski roslyny yak zhovchohinni zasoby [Medicinal plants as choleretic agents]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 49-50 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 615.014.2
633.884
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 49-50
Початкова сторінка: 49
Кінцева сторінка: 50
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29148
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.