Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29148

Title: Лікарські рослини як жовчогінні засоби
Other Titles: Medicinal plants as choleretic agents
Authors: Брончковська, Роксолана
Струк, Оксана
Грицик, Андрій
Bronchkovska, Roksolana
Struk, Oksana
Grycyk, Andrii
Affiliation: Івано-Франківський національний медичний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Брончковська Р. Лікарські рослини як жовчогінні засоби / Роксолана Брончковська, Оксана Струк, Андрій Грицик // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 49–50. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Bronchkovska R., Struk O., Grycyk A. (2019) Likarski roslyny yak zhovchohinni zasoby [Medicinal plants as choleretic agents]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 49-50 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 10-Oct-2019
Date of entry: 15-Nov-2019
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 615.014.2
633.884
Number of pages: 2
Page range: 49-50
Start page: 49
End page: 50
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29148
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.