Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29185
Title: | Фруктові консерви у харчовій промисловості |
Other Titles: | Sauces and marinades canned products |
Authors: | Бейко, Людмила Лялик, Анастасія Томашівський, Віталій Beyko, Ludmila Lialyk, Anastasiia Tomashivskii, Vitalii |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Бейко Л. Фруктові консерви у харчовій промисловості / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, Віталій Томашівський // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 98. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Beyko L., Lialyk A., Tomashivskii V. (2019) Fruktovi konservy u kharchovii promyslovosti [Sauces and marinades canned products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 98 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 10-Oct-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.00 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 98 |
Start page: | 98 |
End page: | 98 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29185 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
References (Ukraine): | 1. Гореньков Э. С. Технология консервирования / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачева. – М.: Агропромиздат, 1987. – 351 с. |
References (International): | 1. Horenkov E. S. Tekhnolohiia konservirovaniia, E. S. Horenkov, A. N. Horenkova, H. H. Usacheva, M., Ahropromizdat, 1987, 351 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_98.pdf | 284,99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_98.djvu | 16,1 kB | DjVu | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_98__COVER.png | 425,97 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.