Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29185

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorБейко, Людмила
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія
dc.contributor.authorТомашівський, Віталій
dc.contributor.authorBeyko, Ludmila
dc.contributor.authorLialyk, Anastasiia
dc.contributor.authorTomashivskii, Vitalii
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:47Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:47Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationБейко Л. Фруктові консерви у харчовій промисловості / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, Віталій Томашівський // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 98. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29185-
dc.format.extent98
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleФруктові консерви у харчовій промисловості
dc.title.alternativeSauces and marinades canned products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.00
dc.relation.references1. Гореньков Э. С. Технология консервирования / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачева. – М.: Агропромиздат, 1987. – 351 с.
dc.relation.referencesen1. Horenkov E. S. Tekhnolohiia konservirovaniia, E. S. Horenkov, A. N. Horenkova, H. H. Usacheva, M., Ahropromizdat, 1987, 351 p.
dc.identifier.citationenBeyko L., Lialyk A., Tomashivskii V. (2019) Fruktovi konservy u kharchovii promyslovosti [Sauces and marinades canned products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 98 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage98
dc.citation.epage98
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ebben a gyűjteményben:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!