Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29185

Tytuł: Фруктові консерви у харчовій промисловості
Inne tytuły: Sauces and marinades canned products
Authors: Бейко, Людмила
Лялик, Анастасія
Томашівський, Віталій
Beyko, Ludmila
Lialyk, Anastasiia
Tomashivskii, Vitalii
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Бейко Л. Фруктові консерви у харчовій промисловості / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, Віталій Томашівський // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 98. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Beyko L., Lialyk A., Tomashivskii V. (2019) Fruktovi konservy u kharchovii promyslovosti [Sauces and marinades canned products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 98 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.00
Strony: 1
Zakres stron: 98
Główna strona: 98
Strona końcowa: 98
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29185
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Wykaz piśmiennictwa: 1. Гореньков Э. С. Технология консервирования / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачева. – М.: Агропромиздат, 1987. – 351 с.
References: 1. Horenkov E. S. Tekhnolohiia konservirovaniia, E. S. Horenkov, A. N. Horenkova, H. H. Usacheva, M., Ahropromizdat, 1987, 351 p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados