Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29185
Tytuł: | Фруктові консерви у харчовій промисловості |
Inne tytuły: | Sauces and marinades canned products |
Authors: | Бейко, Людмила Лялик, Анастасія Томашівський, Віталій Beyko, Ludmila Lialyk, Anastasiia Tomashivskii, Vitalii |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Бейко Л. Фруктові консерви у харчовій промисловості / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, Віталій Томашівський // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 98. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Beyko L., Lialyk A., Tomashivskii V. (2019) Fruktovi konservy u kharchovii promyslovosti [Sauces and marinades canned products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 98 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.00 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 98 |
Główna strona: | 98 |
Strona końcowa: | 98 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29185 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Гореньков Э. С. Технология консервирования / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачева. – М.: Агропромиздат, 1987. – 351 с. |
References: | 1. Horenkov E. S. Tekhnolohiia konservirovaniia, E. S. Horenkov, A. N. Horenkova, H. H. Usacheva, M., Ahropromizdat, 1987, 351 p. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_98.pdf | 284,99 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_98.djvu | 16,1 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_98__COVER.png | 425,97 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados