Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29185
| Teitl: | Фруктові консерви у харчовій промисловості |
| Teitlau Eraill: | Sauces and marinades canned products |
| Awduron: | Бейко, Людмила Лялик, Анастасія Томашівський, Віталій Beyko, Ludmila Lialyk, Anastasiia Tomashivskii, Vitalii |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Бейко Л. Фруктові консерви у харчовій промисловості / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, Віталій Томашівський // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 98. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Beyko L., Lialyk A., Tomashivskii V. (2019) Fruktovi konservy u kharchovii promyslovosti [Sauces and marinades canned products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 98 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Dyddiad Cyhoeddi: | 10-Oct-2019 |
| Date of entry: | 15-Nov-2019 |
| Cyhoeddwr: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664.00 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 98 |
| Start page: | 98 |
| End page: | 98 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29185 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| References (Ukraine): | 1. Гореньков Э. С. Технология консервирования / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачева. – М.: Агропромиздат, 1987. – 351 с. |
| References (International): | 1. Horenkov E. S. Tekhnolohiia konservirovaniia, E. S. Horenkov, A. N. Horenkova, H. H. Usacheva, M., Ahropromizdat, 1987, 351 p. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Ymddengys yng Nghasgliadau: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
| Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_98.pdf | 284,99 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
| ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_98.djvu | 16,1 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
| ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_98__COVER.png | 425,97 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.