Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29145
Назва: | Internal audit of the food safety system in the organization |
Інші назви: | Внутренний аудит системы безопасности пищевых продуктов в организации |
Автори: | Sudareva, Olga Сударева, Ольга |
Приналежність: | УО «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь |
Бібліографічний опис: | Sudareva O. Internal audit of the food safety system in the organization / Olga Sudareva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 46. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Sudareva O. (2019) Internal audit of the food safety system in the organization. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 46 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 658 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 46 |
Початкова сторінка: | 46 |
Кінцева сторінка: | 46 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29145 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Sudareva_O-Internal_audit_of_the_food_46.pdf | 306,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Sudareva_O-Internal_audit_of_the_food_46.djvu | 14,02 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Sudareva_O-Internal_audit_of_the_food_46__COVER.png | 468,59 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.