Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29190

Назва: Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробів
Інші назви: Sweet pepper using in the curd articles manufacture
Автори: Сторож, Людмила Анатоліївна
Лотоцький, Володимир
Storozh, Liudmyla
Lototskyi, Volodymyr
Приналежність: Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Сторож Л. А. Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробів / Людмила Сторож, Володимир Лотоцький // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 105. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Storozh L., Lototskyi V. (2019) Vykorystannia pertsiu solodkoho pry vyrobnytstvi syrkovykh vyrobiv [Sweet pepper using in the curd articles manufacture]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 105 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 637.146
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 105
Початкова сторінка: 105
Кінцева сторінка: 105
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29190
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.