Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29190

Název: Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробів
Další názvy: Sweet pepper using in the curd articles manufacture
Autoři: Сторож, Людмила Анатоліївна
Лотоцький, Володимир
Storozh, Liudmyla
Lototskyi, Volodymyr
Affiliation: Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сторож Л. А. Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробів / Людмила Сторож, Володимир Лотоцький // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 105. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Storozh L., Lototskyi V. (2019) Vykorystannia pertsiu solodkoho pry vyrobnytstvi syrkovykh vyrobiv [Sweet pepper using in the curd articles manufacture]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 105 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Datum vydání: 10-říj-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 637.146
Number of pages: 1
Page range: 105
Start page: 105
End page: 105
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29190
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.