Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29190
Pełny rekord metadanych
| Pole DC | Wartość | Język |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | |
| dc.contributor.author | Лотоцький, Володимир | |
| dc.contributor.author | Storozh, Liudmyla | |
| dc.contributor.author | Lototskyi, Volodymyr | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
| dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:48Z | - |
| dc.date.available | 2019-11-15T09:55:48Z | - |
| dc.date.created | 2019-10-10 | |
| dc.date.issued | 2019-10-10 | |
| dc.identifier.citation | Сторож Л. А. Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробів / Людмила Сторож, Володимир Лотоцький // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 105. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29190 | - |
| dc.format.extent | 105 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
| dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
| dc.title | Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробів | |
| dc.title.alternative | Sweet pepper using in the curd articles manufacture | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 1 | |
| dc.subject.udc | 637.146 | |
| dc.identifier.citationen | Storozh L., Lototskyi V. (2019) Vykorystannia pertsiu solodkoho pry vyrobnytstvi syrkovykh vyrobiv [Sweet pepper using in the curd articles manufacture]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 105 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 105 | |
| dc.citation.epage | 105 | |
| dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Storozh_L-Sweet_pepper_using_in_the_curd_105.pdf | 285,52 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Storozh_L-Sweet_pepper_using_in_the_curd_105.djvu | 16,33 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Storozh_L-Sweet_pepper_using_in_the_curd_105__COVER.png | 471,01 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi