Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29190
Titulua: | Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробів |
Beste titulu batzuk: | Sweet pepper using in the curd articles manufacture |
Egilea: | Сторож, Людмила Анатоліївна Лотоцький, Володимир Storozh, Liudmyla Lototskyi, Volodymyr |
Affiliation: | Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сторож Л. А. Використання перцю солодкого при виробництві сиркових виробів / Людмила Сторож, Володимир Лотоцький // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 105. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Storozh L., Lototskyi V. (2019) Vykorystannia pertsiu solodkoho pry vyrobnytstvi syrkovykh vyrobiv [Sweet pepper using in the curd articles manufacture]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 105 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Gordailuaren-data: | 10-Oct-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 637.146 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 105 |
Start page: | 105 |
End page: | 105 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29190 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Storozh_L-Sweet_pepper_using_in_the_curd_105.pdf | 285,52 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
ProcSPHNP_2019_Storozh_L-Sweet_pepper_using_in_the_curd_105.djvu | 16,33 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
ProcSPHNP_2019_Storozh_L-Sweet_pepper_using_in_the_curd_105__COVER.png | 471,01 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.