Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29191
Назва: | Pasta from buckwheat flour |
Інші назви: | Макаронные изделия из гречневой муки |
Автори: | Vasilevskaya, Marina Tsikhanovich, Alena Василевская, Марина Тихонович, Елена |
Приналежність: | Могилевский государственный университет продовольствия, Могилев, Республика Беларусь |
Бібліографічний опис: | Vasilevskaya M. Pasta from buckwheat flour / Marina Vasilevskaya, Alena Tsikhanovich // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 106–107. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Vasilevskaya M., Tsikhanovich A. (2019) Pasta from buckwheat flour. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 106-107 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 664.691 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 106-107 |
Початкова сторінка: | 106 |
Кінцева сторінка: | 107 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29191 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Vasilevskaya_M-Pasta_from_buckwheat_106-107.pdf | 563,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Vasilevskaya_M-Pasta_from_buckwheat_106-107.djvu | 24,89 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Vasilevskaya_M-Pasta_from_buckwheat_106-107__COVER.png | 477,64 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.