Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29191
Tytuł: | Pasta from buckwheat flour |
Inne tytuły: | Макаронные изделия из гречневой муки |
Authors: | Vasilevskaya, Marina Tsikhanovich, Alena Василевская, Марина Тихонович, Елена |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Могилев, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Vasilevskaya M. Pasta from buckwheat flour / Marina Vasilevskaya, Alena Tsikhanovich // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 106–107. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Vasilevskaya M., Tsikhanovich A. (2019) Pasta from buckwheat flour. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 106-107 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.691 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 106-107 |
Główna strona: | 106 |
Strona końcowa: | 107 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29191 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Vasilevskaya_M-Pasta_from_buckwheat_106-107.pdf | 563,44 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Vasilevskaya_M-Pasta_from_buckwheat_106-107.djvu | 24,89 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Vasilevskaya_M-Pasta_from_buckwheat_106-107__COVER.png | 477,64 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi