Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29191
| Titel: | Pasta from buckwheat flour |
| Sonstige Titel: | Макаронные изделия из гречневой муки |
| Autor(en): | Vasilevskaya, Marina Tsikhanovich, Alena Василевская, Марина Тихонович, Елена |
| Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Могилев, Республика Беларусь |
| Bibliographic description (Ukraine): | Vasilevskaya M. Pasta from buckwheat flour / Marina Vasilevskaya, Alena Tsikhanovich // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 106–107. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Vasilevskaya M., Tsikhanovich A. (2019) Pasta from buckwheat flour. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 106-107 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Erscheinungsdatum: | 10-Okt-2019 |
| Date of entry: | 15-Nov-2019 |
| Herausgeber: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664.691 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 106-107 |
| Start page: | 106 |
| End page: | 107 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29191 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Enthalten in den Sammlungen: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Vasilevskaya_M-Pasta_from_buckwheat_106-107.pdf | 563,44 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
| ProcSPHNP_2019_Vasilevskaya_M-Pasta_from_buckwheat_106-107.djvu | 24,89 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
| ProcSPHNP_2019_Vasilevskaya_M-Pasta_from_buckwheat_106-107__COVER.png | 477,64 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.