Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29191

ชื่อเรื่อง: Pasta from buckwheat flour
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Макаронные изделия из гречневой муки
ผู้แต่ง: Vasilevskaya, Marina
Tsikhanovich, Alena
Василевская, Марина
Тихонович, Елена
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Могилев, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Vasilevskaya M. Pasta from buckwheat flour / Marina Vasilevskaya, Alena Tsikhanovich // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 106–107. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Vasilevskaya M., Tsikhanovich A. (2019) Pasta from buckwheat flour. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 106-107 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.691
Number of pages: 2
Page range: 106-107
Start page: 106
End page: 107
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29191
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Vasilevskaya_M-Pasta_from_buckwheat_106-107.pdf563,44 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Vasilevskaya_M-Pasta_from_buckwheat_106-107.djvu24,89 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Vasilevskaya_M-Pasta_from_buckwheat_106-107__COVER.png477,64 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น