Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29199

Title: Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованого
Other Titles: Gluten-free semi-finished product used on the corn extruded flour
Authors: Лісовська, Тетяна
Шпилик, Олександра
Кушнірук, Наталія
Lisovska, Tatiana
Shplyk, Oleksandra
Kushniruk, Natalia
Affiliation: Тернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя,Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лісовська Т. Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованого / Тетяна Лісовська, Олександра Шпилик, Наталія Кушнірук // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 117. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Lisovska T., Shplyk O., Kushniruk N. (2019) Bezghliutenovyi biskvitnyi napivfabrykat z vykorystanniam boroshna kukurudzianoho ekstrudovanoho [Gluten-free semi-finished product used on the corn extruded flour]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 117 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 10-okt-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.681.2
Number of pages: 1
Page range: 117
Start page: 117
End page: 117
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29199
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!