このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29199
Titolo: | Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованого |
Titoli alternativi: | Gluten-free semi-finished product used on the corn extruded flour |
Autori: | Лісовська, Тетяна Шпилик, Олександра Кушнірук, Наталія Lisovska, Tatiana Shplyk, Oleksandra Kushniruk, Natalia |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя,Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лісовська Т. Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованого / Тетяна Лісовська, Олександра Шпилик, Наталія Кушнірук // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 117. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Lisovska T., Shplyk O., Kushniruk N. (2019) Bezghliutenovyi biskvitnyi napivfabrykat z vykorystanniam boroshna kukurudzianoho ekstrudovanoho [Gluten-free semi-finished product used on the corn extruded flour]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 117 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data: | 10-ott-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.681.2 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 117 |
Start page: | 117 |
End page: | 117 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29199 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Gluten_free_semi_finished_117.pdf | 287,14 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Gluten_free_semi_finished_117.djvu | 17,67 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Gluten_free_semi_finished_117__COVER.png | 466,81 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.