Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29199

ชื่อเรื่อง: Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованого
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Gluten-free semi-finished product used on the corn extruded flour
ผู้แต่ง: Лісовська, Тетяна
Шпилик, Олександра
Кушнірук, Наталія
Lisovska, Tatiana
Shplyk, Oleksandra
Kushniruk, Natalia
Affiliation: Тернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя,Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лісовська Т. Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованого / Тетяна Лісовська, Олександра Шпилик, Наталія Кушнірук // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 117. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Lisovska T., Shplyk O., Kushniruk N. (2019) Bezghliutenovyi biskvitnyi napivfabrykat z vykorystanniam boroshna kukurudzianoho ekstrudovanoho [Gluten-free semi-finished product used on the corn extruded flour]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 117 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.681.2
Number of pages: 1
Page range: 117
Start page: 117
End page: 117
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29199
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Gluten_free_semi_finished_117.pdf287,14 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Gluten_free_semi_finished_117.djvu17,67 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Gluten_free_semi_finished_117__COVER.png466,81 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น