Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29199
Affichage complet
Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лісовська, Тетяна | |
dc.contributor.author | Шпилик, Олександра | |
dc.contributor.author | Кушнірук, Наталія | |
dc.contributor.author | Lisovska, Tatiana | |
dc.contributor.author | Shplyk, Oleksandra | |
dc.contributor.author | Kushniruk, Natalia | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:50Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:50Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Лісовська Т. Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованого / Тетяна Лісовська, Олександра Шпилик, Наталія Кушнірук // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 117. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29199 | - |
dc.format.extent | 117 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованого | |
dc.title.alternative | Gluten-free semi-finished product used on the corn extruded flour | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.681.2 | |
dc.identifier.citationen | Lisovska T., Shplyk O., Kushniruk N. (2019) Bezghliutenovyi biskvitnyi napivfabrykat z vykorystanniam boroshna kukurudzianoho ekstrudovanoho [Gluten-free semi-finished product used on the corn extruded flour]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 117 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя,Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 117 | |
dc.citation.epage | 117 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Collection(s) : | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Gluten_free_semi_finished_117.pdf | 287,14 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Gluten_free_semi_finished_117.djvu | 17,67 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Gluten_free_semi_finished_117__COVER.png | 466,81 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.