Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29199

Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorЛісовська, Тетяна
dc.contributor.authorШпилик, Олександра
dc.contributor.authorКушнірук, Наталія
dc.contributor.authorLisovska, Tatiana
dc.contributor.authorShplyk, Oleksandra
dc.contributor.authorKushniruk, Natalia
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:50Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:50Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationЛісовська Т. Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованого / Тетяна Лісовська, Олександра Шпилик, Наталія Кушнірук // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 117. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29199-
dc.format.extent117
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleБезглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованого
dc.title.alternativeGluten-free semi-finished product used on the corn extruded flour
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.681.2
dc.identifier.citationenLisovska T., Shplyk O., Kushniruk N. (2019) Bezghliutenovyi biskvitnyi napivfabrykat z vykorystanniam boroshna kukurudzianoho ekstrudovanoho [Gluten-free semi-finished product used on the corn extruded flour]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 117 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний университет імені Івана Пулюя,Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage117
dc.citation.epage117
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Collection(s) :Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.