Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29220
Назва: | Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожирінням |
Інші назви: | Effect of iodine on the fatty acid composition of blood serum of white male rats with obesity |
Автори: | Копчак, Наталія Григорівна Покотило, Олег Герасимів, Максим Роган, Ірина Адамішин, Ольга Мультан, Ростислав Kopchak, Nataliia Pokotylo, Oleh Herasymiv, Maksym Rohan, Iryna Adamishyn, Olha Multan, Rostyslav |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожирінням / Наталія Копчак, Олег Покотило, Максим Герасимів, Ірина Роган, Ольга Адамішин, Ростислав Мультан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 145. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Kopchak N., Pokotylo O., Herasymiv M., Rohan I., Adamishyn O., Multan R. (2019) Vplyv yodu na zhyrnokyslotnyi sklad lipidiv syrovatky krovi samtsiv bilykh shchuriv z ozhyrinniam [Effect of iodine on the fatty acid composition of blood serum of white male rats with obesity]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 145 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 577.115.3 616-056.527 546.15 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 145 |
Початкова сторінка: | 145 |
Кінцева сторінка: | 145 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29220 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145.pdf | 286,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145.djvu | 17,33 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145__COVER.png | 448,44 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.