Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29220

ชื่อเรื่อง: Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожирінням
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Effect of iodine on the fatty acid composition of blood serum of white male rats with obesity
ผู้แต่ง: Копчак, Наталія Григорівна
Покотило, Олег
Герасимів, Максим
Роган, Ірина
Адамішин, Ольга
Мультан, Ростислав
Kopchak, Nataliia
Pokotylo, Oleh
Herasymiv, Maksym
Rohan, Iryna
Adamishyn, Olha
Multan, Rostyslav
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожирінням / Наталія Копчак, Олег Покотило, Максим Герасимів, Ірина Роган, Ольга Адамішин, Ростислав Мультан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 145. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Kopchak N., Pokotylo O., Herasymiv M., Rohan I., Adamishyn O., Multan R. (2019) Vplyv yodu na zhyrnokyslotnyi sklad lipidiv syrovatky krovi samtsiv bilykh shchuriv z ozhyrinniam [Effect of iodine on the fatty acid composition of blood serum of white male rats with obesity]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 145 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 577.115.3
616-056.527
546.15
Number of pages: 1
Page range: 145
Start page: 145
End page: 145
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29220
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145.pdf286,68 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145.djvu17,33 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145__COVER.png448,44 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น