Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29220
Titre: | Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожирінням |
Autre(s) titre(s): | Effect of iodine on the fatty acid composition of blood serum of white male rats with obesity |
Auteur(s): | Копчак, Наталія Григорівна Покотило, Олег Герасимів, Максим Роган, Ірина Адамішин, Ольга Мультан, Ростислав Kopchak, Nataliia Pokotylo, Oleh Herasymiv, Maksym Rohan, Iryna Adamishyn, Olha Multan, Rostyslav |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожирінням / Наталія Копчак, Олег Покотило, Максим Герасимів, Ірина Роган, Ольга Адамішин, Ростислав Мультан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 145. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Kopchak N., Pokotylo O., Herasymiv M., Rohan I., Adamishyn O., Multan R. (2019) Vplyv yodu na zhyrnokyslotnyi sklad lipidiv syrovatky krovi samtsiv bilykh shchuriv z ozhyrinniam [Effect of iodine on the fatty acid composition of blood serum of white male rats with obesity]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 145 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Date de publication: | 10-oct-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 577.115.3 616-056.527 546.15 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 145 |
Start page: | 145 |
End page: | 145 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29220 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145.pdf | 286,68 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145.djvu | 17,33 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145__COVER.png | 448,44 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.