Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29220
| Título : | Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожирінням |
| Otros títulos : | Effect of iodine on the fatty acid composition of blood serum of white male rats with obesity |
| Autor : | Копчак, Наталія Григорівна Покотило, Олег Герасимів, Максим Роган, Ірина Адамішин, Ольга Мультан, Ростислав Kopchak, Nataliia Pokotylo, Oleh Herasymiv, Maksym Rohan, Iryna Adamishyn, Olha Multan, Rostyslav |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожирінням / Наталія Копчак, Олег Покотило, Максим Герасимів, Ірина Роган, Ольга Адамішин, Ростислав Мультан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 145. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Kopchak N., Pokotylo O., Herasymiv M., Rohan I., Adamishyn O., Multan R. (2019) Vplyv yodu na zhyrnokyslotnyi sklad lipidiv syrovatky krovi samtsiv bilykh shchuriv z ozhyrinniam [Effect of iodine on the fatty acid composition of blood serum of white male rats with obesity]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 145 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Fecha de publicación : | 10-oct-2019 |
| Date of entry: | 15-nov-2019 |
| Editorial : | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 577.115.3 616-056.527 546.15 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 145 |
| Start page: | 145 |
| End page: | 145 |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29220 |
| ISBN : | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Aparece en las colecciones: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145.pdf | 286,68 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145.djvu | 17,33 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
| ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145__COVER.png | 448,44 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.