Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29220

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorКопчак, Наталія Григорівна-
dc.contributor.authorПокотило, Олег-
dc.contributor.authorГерасимів, Максим-
dc.contributor.authorРоган, Ірина-
dc.contributor.authorАдамішин, Ольга-
dc.contributor.authorМультан, Ростислав-
dc.contributor.authorKopchak, Nataliia-
dc.contributor.authorPokotylo, Oleh-
dc.contributor.authorHerasymiv, Maksym-
dc.contributor.authorRohan, Iryna-
dc.contributor.authorAdamishyn, Olha-
dc.contributor.authorMultan, Rostyslav-
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року-
dc.coverage.temporal10-11 October 2019-
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:53Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:53Z-
dc.date.created2019-10-10-
dc.date.issued2019-10-10-
dc.identifier.citationВплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожирінням / Наталія Копчак, Олег Покотило, Максим Герасимів, Ірина Роган, Ольга Адамішин, Ростислав Мультан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 145. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).-
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29220-
dc.format.extent145-
dc.language.isouk-
dc.publisherТНТУ-
dc.publisherTNTU-
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019-
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019-
dc.titleВплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожирінням-
dc.title.alternativeEffect of iodine on the fatty acid composition of blood serum of white male rats with obesity-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages1-
dc.subject.udc577.115.3-
dc.subject.udc616-056.527-
dc.subject.udc546.15-
dc.identifier.citationenKopchak N., Pokotylo O., Herasymiv M., Rohan I., Adamishyn O., Multan R. (2019) Vplyv yodu na zhyrnokyslotnyi sklad lipidiv syrovatky krovi samtsiv bilykh shchuriv z ozhyrinniam [Effect of iodine on the fatty acid composition of blood serum of white male rats with obesity]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 145 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна-
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
dc.citation.spage145-
dc.citation.epage145-
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Ebben a gyűjteményben:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!