Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29220
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Копчак, Наталія Григорівна | - |
dc.contributor.author | Покотило, Олег | - |
dc.contributor.author | Герасимів, Максим | - |
dc.contributor.author | Роган, Ірина | - |
dc.contributor.author | Адамішин, Ольга | - |
dc.contributor.author | Мультан, Ростислав | - |
dc.contributor.author | Kopchak, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Pokotylo, Oleh | - |
dc.contributor.author | Herasymiv, Maksym | - |
dc.contributor.author | Rohan, Iryna | - |
dc.contributor.author | Adamishyn, Olha | - |
dc.contributor.author | Multan, Rostyslav | - |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | - |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:53Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:53Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | - |
dc.date.issued | 2019-10-10 | - |
dc.identifier.citation | Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожирінням / Наталія Копчак, Олег Покотило, Максим Герасимів, Ірина Роган, Ольга Адамішин, Ростислав Мультан // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 145. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29220 | - |
dc.format.extent | 145 | - |
dc.language.iso | uk | - |
dc.publisher | ТНТУ | - |
dc.publisher | TNTU | - |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | - |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | - |
dc.title | Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожирінням | - |
dc.title.alternative | Effect of iodine on the fatty acid composition of blood serum of white male rats with obesity | - |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | - |
dc.coverage.placename | Ternopil | - |
dc.format.pages | 1 | - |
dc.subject.udc | 577.115.3 | - |
dc.subject.udc | 616-056.527 | - |
dc.subject.udc | 546.15 | - |
dc.identifier.citationen | Kopchak N., Pokotylo O., Herasymiv M., Rohan I., Adamishyn O., Multan R. (2019) Vplyv yodu na zhyrnokyslotnyi sklad lipidiv syrovatky krovi samtsiv bilykh shchuriv z ozhyrinniam [Effect of iodine on the fatty acid composition of blood serum of white male rats with obesity]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 145 [in Ukrainian]. | - |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | - |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
dc.citation.spage | 145 | - |
dc.citation.epage | 145 | - |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | - |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145.pdf | 286,68 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145.djvu | 17,33 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
ProcSPHNP_2019_Kopchak_N-Effect_of_iodine_on_the_fatty_145__COVER.png | 448,44 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!