Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29156
Назва: | Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфу |
Інші назви: | Using of gas chromatographic mass spectrometry as an additional method of identification of dimethomorph |
Автори: | Ольшевський, Сергій Заєць, Єва Демченко, Віолета Olszewski, Serge Zajets, Yeva Demchenko, Violetta |
Приналежність: | Лабораторія аналітичної хімії та моніторингу токсичних речовин, ДУ Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України |
Бібліографічний опис: | Ольшевський С. Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфу / Сергій Ольшевський, Єва Заєць, Віолета Демченко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 61–62. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Olszewski S., Zajets Y., Demchenko V. (2019) Vykorystannia hazovoi khromato-mas-spektrometrii yak dodatkovoho sposobu identyfikatsii dimetomorfu [Using of gas chromatographic mass spectrometry as an additional method of identification of dimethomorph]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 61-62 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 543.54/543.51 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 61-62 |
Початкова сторінка: | 61 |
Кінцева сторінка: | 62 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29156 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Перелік літератури: | 1. T. Kohonen, «Correlation matrix memories» IEEE Transactions on Computers, vol. C. – 21, pp. 353, 1972. 2. T. Kohonen, Self Organization and Associative Memory, third ed., New York: Springer-Verlag, 1989. 3. EN 15662 Version 2.2, Date: 2008-04, Foods of plant origin - Determination of pesticide residues using GC-MS and/or LC-MS/MS following acetonitrile extraction/partitioning and cleanup by dispersive SPE - QuEChERS-method. |
References: | 1. T. Kohonen, "Correlation matrix memories" IEEE Transactions on Computers, vol. C, 21, pp. 353, 1972. 2. T. Kohonen, Self Organization and Associative Memory, third ed., New York: Springer-Verlag, 1989. 3. EN 15662 Version 2.2, Date: 2008-04, Foods of plant origin - Determination of pesticide residues using GC-MS and/or LC-MS/MS following acetonitrile extraction/partitioning and cleanup by dispersive SPE - QuEChERS-method. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Olszewski_S-Using_of_gas_chromatographic_61-62.pdf | 607,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Olszewski_S-Using_of_gas_chromatographic_61-62.djvu | 75,62 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Olszewski_S-Using_of_gas_chromatographic_61-62__COVER.png | 460,49 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.