Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29156
Tytuł: | Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфу |
Inne tytuły: | Using of gas chromatographic mass spectrometry as an additional method of identification of dimethomorph |
Authors: | Ольшевський, Сергій Заєць, Єва Демченко, Віолета Olszewski, Serge Zajets, Yeva Demchenko, Violetta |
Affiliation: | Лабораторія аналітичної хімії та моніторингу токсичних речовин, ДУ Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України |
Bibliographic description (Ukraine): | Ольшевський С. Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфу / Сергій Ольшевський, Єва Заєць, Віолета Демченко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 61–62. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Olszewski S., Zajets Y., Demchenko V. (2019) Vykorystannia hazovoi khromato-mas-spektrometrii yak dodatkovoho sposobu identyfikatsii dimetomorfu [Using of gas chromatographic mass spectrometry as an additional method of identification of dimethomorph]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 61-62 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 543.54/543.51 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 61-62 |
Główna strona: | 61 |
Strona końcowa: | 62 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29156 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. T. Kohonen, «Correlation matrix memories» IEEE Transactions on Computers, vol. C. – 21, pp. 353, 1972. 2. T. Kohonen, Self Organization and Associative Memory, third ed., New York: Springer-Verlag, 1989. 3. EN 15662 Version 2.2, Date: 2008-04, Foods of plant origin - Determination of pesticide residues using GC-MS and/or LC-MS/MS following acetonitrile extraction/partitioning and cleanup by dispersive SPE - QuEChERS-method. |
References: | 1. T. Kohonen, "Correlation matrix memories" IEEE Transactions on Computers, vol. C, 21, pp. 353, 1972. 2. T. Kohonen, Self Organization and Associative Memory, third ed., New York: Springer-Verlag, 1989. 3. EN 15662 Version 2.2, Date: 2008-04, Foods of plant origin - Determination of pesticide residues using GC-MS and/or LC-MS/MS following acetonitrile extraction/partitioning and cleanup by dispersive SPE - QuEChERS-method. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Olszewski_S-Using_of_gas_chromatographic_61-62.pdf | 607,7 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Olszewski_S-Using_of_gas_chromatographic_61-62.djvu | 75,62 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Olszewski_S-Using_of_gas_chromatographic_61-62__COVER.png | 460,49 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi