Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29156

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorОльшевський, Сергій
dc.contributor.authorЗаєць, Єва
dc.contributor.authorДемченко, Віолета
dc.contributor.authorOlszewski, Serge
dc.contributor.authorZajets, Yeva
dc.contributor.authorDemchenko, Violetta
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:42Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:42Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationОльшевський С. Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфу / Сергій Ольшевський, Єва Заєць, Віолета Демченко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 61–62. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29156-
dc.format.extent61-62
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleВикористання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфу
dc.title.alternativeUsing of gas chromatographic mass spectrometry as an additional method of identification of dimethomorph
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc543.54/543.51
dc.relation.references1. T. Kohonen, «Correlation matrix memories» IEEE Transactions on Computers, vol. C. – 21, pp. 353, 1972.
dc.relation.references2. T. Kohonen, Self Organization and Associative Memory, third ed., New York: Springer-Verlag, 1989.
dc.relation.references3. EN 15662 Version 2.2, Date: 2008-04, Foods of plant origin - Determination of pesticide residues using GC-MS and/or LC-MS/MS following acetonitrile extraction/partitioning and cleanup by dispersive SPE - QuEChERS-method.
dc.relation.referencesen1. T. Kohonen, "Correlation matrix memories" IEEE Transactions on Computers, vol. C, 21, pp. 353, 1972.
dc.relation.referencesen2. T. Kohonen, Self Organization and Associative Memory, third ed., New York: Springer-Verlag, 1989.
dc.relation.referencesen3. EN 15662 Version 2.2, Date: 2008-04, Foods of plant origin - Determination of pesticide residues using GC-MS and/or LC-MS/MS following acetonitrile extraction/partitioning and cleanup by dispersive SPE - QuEChERS-method.
dc.identifier.citationenOlszewski S., Zajets Y., Demchenko V. (2019) Vykorystannia hazovoi khromato-mas-spektrometrii yak dodatkovoho sposobu identyfikatsii dimetomorfu [Using of gas chromatographic mass spectrometry as an additional method of identification of dimethomorph]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 61-62 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЛабораторія аналітичної хімії та моніторингу токсичних речовин, ДУ Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage61
dc.citation.epage62
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ebben a gyűjteményben:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!