Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29156
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ольшевський, Сергій | |
dc.contributor.author | Заєць, Єва | |
dc.contributor.author | Демченко, Віолета | |
dc.contributor.author | Olszewski, Serge | |
dc.contributor.author | Zajets, Yeva | |
dc.contributor.author | Demchenko, Violetta | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:42Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:42Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Ольшевський С. Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфу / Сергій Ольшевський, Єва Заєць, Віолета Демченко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 61–62. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29156 | - |
dc.format.extent | 61-62 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфу | |
dc.title.alternative | Using of gas chromatographic mass spectrometry as an additional method of identification of dimethomorph | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 543.54/543.51 | |
dc.relation.references | 1. T. Kohonen, «Correlation matrix memories» IEEE Transactions on Computers, vol. C. – 21, pp. 353, 1972. | |
dc.relation.references | 2. T. Kohonen, Self Organization and Associative Memory, third ed., New York: Springer-Verlag, 1989. | |
dc.relation.references | 3. EN 15662 Version 2.2, Date: 2008-04, Foods of plant origin - Determination of pesticide residues using GC-MS and/or LC-MS/MS following acetonitrile extraction/partitioning and cleanup by dispersive SPE - QuEChERS-method. | |
dc.relation.referencesen | 1. T. Kohonen, "Correlation matrix memories" IEEE Transactions on Computers, vol. C, 21, pp. 353, 1972. | |
dc.relation.referencesen | 2. T. Kohonen, Self Organization and Associative Memory, third ed., New York: Springer-Verlag, 1989. | |
dc.relation.referencesen | 3. EN 15662 Version 2.2, Date: 2008-04, Foods of plant origin - Determination of pesticide residues using GC-MS and/or LC-MS/MS following acetonitrile extraction/partitioning and cleanup by dispersive SPE - QuEChERS-method. | |
dc.identifier.citationen | Olszewski S., Zajets Y., Demchenko V. (2019) Vykorystannia hazovoi khromato-mas-spektrometrii yak dodatkovoho sposobu identyfikatsii dimetomorfu [Using of gas chromatographic mass spectrometry as an additional method of identification of dimethomorph]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 61-62 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Лабораторія аналітичної хімії та моніторингу токсичних речовин, ДУ Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 61 | |
dc.citation.epage | 62 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Olszewski_S-Using_of_gas_chromatographic_61-62.pdf | 607,7 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
ProcSPHNP_2019_Olszewski_S-Using_of_gas_chromatographic_61-62.djvu | 75,62 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
ProcSPHNP_2019_Olszewski_S-Using_of_gas_chromatographic_61-62__COVER.png | 460,49 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!