Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29156
| Заглавие: | Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфу |
| Други Заглавия: | Using of gas chromatographic mass spectrometry as an additional method of identification of dimethomorph |
| Автори: | Ольшевський, Сергій Заєць, Єва Демченко, Віолета Olszewski, Serge Zajets, Yeva Demchenko, Violetta |
| Affiliation: | Лабораторія аналітичної хімії та моніторингу токсичних речовин, ДУ Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України |
| Bibliographic description (Ukraine): | Ольшевський С. Використання газової хромато-мас-спектрометрії як додаткового способу ідентифікації діметоморфу / Сергій Ольшевський, Єва Заєць, Віолета Демченко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 61–62. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Olszewski S., Zajets Y., Demchenko V. (2019) Vykorystannia hazovoi khromato-mas-spektrometrii yak dodatkovoho sposobu identyfikatsii dimetomorfu [Using of gas chromatographic mass spectrometry as an additional method of identification of dimethomorph]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 61-62 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата на Публикуване: | 10-Окт-2019 |
| Date of entry: | 15-Ное-2019 |
| Издател: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 543.54/543.51 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 61-62 |
| Start page: | 61 |
| End page: | 62 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29156 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| References (Ukraine): | 1. T. Kohonen, «Correlation matrix memories» IEEE Transactions on Computers, vol. C. – 21, pp. 353, 1972. 2. T. Kohonen, Self Organization and Associative Memory, third ed., New York: Springer-Verlag, 1989. 3. EN 15662 Version 2.2, Date: 2008-04, Foods of plant origin - Determination of pesticide residues using GC-MS and/or LC-MS/MS following acetonitrile extraction/partitioning and cleanup by dispersive SPE - QuEChERS-method. |
| References (International): | 1. T. Kohonen, "Correlation matrix memories" IEEE Transactions on Computers, vol. C, 21, pp. 353, 1972. 2. T. Kohonen, Self Organization and Associative Memory, third ed., New York: Springer-Verlag, 1989. 3. EN 15662 Version 2.2, Date: 2008-04, Foods of plant origin - Determination of pesticide residues using GC-MS and/or LC-MS/MS following acetonitrile extraction/partitioning and cleanup by dispersive SPE - QuEChERS-method. |
| Content type: | Conference Abstract |
| Показва се в Колекции: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Olszewski_S-Using_of_gas_chromatographic_61-62.pdf | 607,7 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| ProcSPHNP_2019_Olszewski_S-Using_of_gas_chromatographic_61-62.djvu | 75,62 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| ProcSPHNP_2019_Olszewski_S-Using_of_gas_chromatographic_61-62__COVER.png | 460,49 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.