Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29216
| Başlık: | Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукції |
| Diğer Başlıklar: | Tio2 application to increase the time for storage of food products |
| Yazarlar: | Марценюк, Володимир Чебан, Лариса Кобаса, Ігор Martseniuk, Volodymyr Cheban, Larysa Kobasa, Ihor |
| Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Марценюк В. Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукції / Володимир Марценюк, Лариса Чебан, Ігор Кобаса // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 24. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Martseniuk V., Cheban L., Kobasa I. (2019) Zastosuvannia tio2 zadlia pidvyshchennia terminiv zberihannia kharchovoi produktsii [Tio2 application to increase the time for storage of food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 24 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Yayın Tarihi: | 10-Eki-2019 |
| Date of entry: | 15-Kas-2019 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 621.798 637.07 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 24 |
| Start page: | 24 |
| End page: | 24 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29216 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Tio2_application_to_increase_24.pdf | 286,48 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Tio2_application_to_increase_24.djvu | 17,71 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Tio2_application_to_increase_24__COVER.png | 446,95 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.