このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29216
| タイトル: | Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукції |
| その他のタイトル: | Tio2 application to increase the time for storage of food products |
| 著者: | Марценюк, Володимир Чебан, Лариса Кобаса, Ігор Martseniuk, Volodymyr Cheban, Larysa Kobasa, Ihor |
| Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Марценюк В. Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукції / Володимир Марценюк, Лариса Чебан, Ігор Кобаса // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 24. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Martseniuk V., Cheban L., Kobasa I. (2019) Zastosuvannia tio2 zadlia pidvyshchennia terminiv zberihannia kharchovoi produktsii [Tio2 application to increase the time for storage of food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 24 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| 発行日: | 10-10月-2019 |
| Date of entry: | 15-11月-2019 |
| 出版者: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 621.798 637.07 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 24 |
| Start page: | 24 |
| End page: | 24 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29216 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| 出現コレクション: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Tio2_application_to_increase_24.pdf | 286,48 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Tio2_application_to_increase_24.djvu | 17,71 kB | DjVu | 見る/開く | |
| ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Tio2_application_to_increase_24__COVER.png | 446,95 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。