Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29216

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМарценюк, Володимир
dc.contributor.authorЧебан, Лариса
dc.contributor.authorКобаса, Ігор
dc.contributor.authorMartseniuk, Volodymyr
dc.contributor.authorCheban, Larysa
dc.contributor.authorKobasa, Ihor
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:52Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:52Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationМарценюк В. Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукції / Володимир Марценюк, Лариса Чебан, Ігор Кобаса // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 24. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29216-
dc.format.extent24
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleЗастосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукції
dc.title.alternativeTio2 application to increase the time for storage of food products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc621.798
dc.subject.udc637.07
dc.identifier.citationenMartseniuk V., Cheban L., Kobasa I. (2019) Zastosuvannia tio2 zadlia pidvyshchennia terminiv zberihannia kharchovoi produktsii [Tio2 application to increase the time for storage of food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 24 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage24
dc.citation.epage24
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.