Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29216
Назва: | Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукції |
Інші назви: | Tio2 application to increase the time for storage of food products |
Автори: | Марценюк, Володимир Чебан, Лариса Кобаса, Ігор Martseniuk, Volodymyr Cheban, Larysa Kobasa, Ihor |
Приналежність: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Бібліографічний опис: | Марценюк В. Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукції / Володимир Марценюк, Лариса Чебан, Ігор Кобаса // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 24. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Martseniuk V., Cheban L., Kobasa I. (2019) Zastosuvannia tio2 zadlia pidvyshchennia terminiv zberihannia kharchovoi produktsii [Tio2 application to increase the time for storage of food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 24 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 621.798 637.07 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 24 |
Початкова сторінка: | 24 |
Кінцева сторінка: | 24 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29216 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Tio2_application_to_increase_24.pdf | 286,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Tio2_application_to_increase_24.djvu | 17,71 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Tio2_application_to_increase_24__COVER.png | 446,95 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.