Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29216
| Título : | Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукції |
| Otros títulos : | Tio2 application to increase the time for storage of food products |
| Autor : | Марценюк, Володимир Чебан, Лариса Кобаса, Ігор Martseniuk, Volodymyr Cheban, Larysa Kobasa, Ihor |
| Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Марценюк В. Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукції / Володимир Марценюк, Лариса Чебан, Ігор Кобаса // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 24. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Martseniuk V., Cheban L., Kobasa I. (2019) Zastosuvannia tio2 zadlia pidvyshchennia terminiv zberihannia kharchovoi produktsii [Tio2 application to increase the time for storage of food products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 24 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Fecha de publicación : | 10-oct-2019 |
| Date of entry: | 15-nov-2019 |
| Editorial : | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 621.798 637.07 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 24 |
| Start page: | 24 |
| End page: | 24 |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29216 |
| ISBN : | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Aparece en las colecciones: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Tio2_application_to_increase_24.pdf | 286,48 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Tio2_application_to_increase_24.djvu | 17,71 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
| ProcSPHNP_2019_Martseniuk_V-Tio2_application_to_increase_24__COVER.png | 446,95 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.