Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29179
Назва: | Management of innovative processes of training through the system of additional adult education |
Інші назви: | Управление инновационными процессами подготовки специалистов через систему дополнительного образования взрослых |
Автори: | Ourbanchik, Alena Davidovich, Igor Neliubina, Alena Aliakseyenka, Irina Урбанчик, Елена Давидович, Игорь Нелюбина, Елена Алексеенко, Ирина |
Приналежність: | Институт повышения квалификации и переподготовки кадров; Могилевского государственного университета продовольствия, Республика Беларусь |
Бібліографічний опис: | Management of innovative processes of training through the system of additional adult education / Alena Ourbanchik, Igor Davidovich, Alena Neliubina, Irina Aliakseyenka // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 91–92. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Ourbanchik A., Davidovich I., Neliubina A., Aliakseyenka I. (2019) Management of innovative processes of training through the system of additional adult education. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 91-92 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 378.046.4 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 91-92 |
Початкова сторінка: | 91 |
Кінцева сторінка: | 92 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29179 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Management_of_innovative_91-92.pdf | 563,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Management_of_innovative_91-92.djvu | 27,56 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Management_of_innovative_91-92__COVER.png | 499,27 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.