Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29179
| Tittel: | Management of innovative processes of training through the system of additional adult education |
| Alternative titler: | Управление инновационными процессами подготовки специалистов через систему дополнительного образования взрослых |
| Authors: | Ourbanchik, Alena Davidovich, Igor Neliubina, Alena Aliakseyenka, Irina Урбанчик, Елена Давидович, Игорь Нелюбина, Елена Алексеенко, Ирина |
| Affiliation: | Институт повышения квалификации и переподготовки кадров; Могилевского государственного университета продовольствия, Республика Беларусь |
| Bibliographic description (Ukraine): | Management of innovative processes of training through the system of additional adult education / Alena Ourbanchik, Igor Davidovich, Alena Neliubina, Irina Aliakseyenka // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 91–92. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Ourbanchik A., Davidovich I., Neliubina A., Aliakseyenka I. (2019) Management of innovative processes of training through the system of additional adult education. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 91-92 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Utgivelsesdato: | 10-okt-2019 |
| Date of entry: | 15-nov-2019 |
| Forlag: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 378.046.4 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 91-92 |
| Start page: | 91 |
| End page: | 92 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29179 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vises i samlingene: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Tilhørende filer:
| Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Management_of_innovative_91-92.pdf | 563,62 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
| ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Management_of_innovative_91-92.djvu | 27,56 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
| ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Management_of_innovative_91-92__COVER.png | 499,27 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright