Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29179

Teitl: Management of innovative processes of training through the system of additional adult education
Teitlau Eraill: Управление инновационными процессами подготовки специалистов через систему дополнительного образования взрослых
Awduron: Ourbanchik, Alena
Davidovich, Igor
Neliubina, Alena
Aliakseyenka, Irina
Урбанчик, Елена
Давидович, Игорь
Нелюбина, Елена
Алексеенко, Ирина
Affiliation: Институт повышения квалификации и переподготовки кадров; Могилевского государственного университета продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Management of innovative processes of training through the system of additional adult education / Alena Ourbanchik, Igor Davidovich, Alena Neliubina, Irina Aliakseyenka // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 91–92. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Ourbanchik A., Davidovich I., Neliubina A., Aliakseyenka I. (2019) Management of innovative processes of training through the system of additional adult education. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 91-92 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Dyddiad Cyhoeddi: 10-Oct-2019
Date of entry: 15-Nov-2019
Cyhoeddwr: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 378.046.4
Number of pages: 2
Page range: 91-92
Start page: 91
End page: 92
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29179
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Ymddengys yng Nghasgliadau:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.