Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29179
Tytuł: | Management of innovative processes of training through the system of additional adult education |
Inne tytuły: | Управление инновационными процессами подготовки специалистов через систему дополнительного образования взрослых |
Authors: | Ourbanchik, Alena Davidovich, Igor Neliubina, Alena Aliakseyenka, Irina Урбанчик, Елена Давидович, Игорь Нелюбина, Елена Алексеенко, Ирина |
Affiliation: | Институт повышения квалификации и переподготовки кадров; Могилевского государственного университета продовольствия, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Management of innovative processes of training through the system of additional adult education / Alena Ourbanchik, Igor Davidovich, Alena Neliubina, Irina Aliakseyenka // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 91–92. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Ourbanchik A., Davidovich I., Neliubina A., Aliakseyenka I. (2019) Management of innovative processes of training through the system of additional adult education. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 91-92 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 378.046.4 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 91-92 |
Główna strona: | 91 |
Strona końcowa: | 92 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29179 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Management_of_innovative_91-92.pdf | 563,62 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Management_of_innovative_91-92.djvu | 27,56 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Management_of_innovative_91-92__COVER.png | 499,27 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi