Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29189

Назва: Possibility of providing flour products in patients with celiacia
Інші назви: Возможность обеспечения мучными продуктами больных целиакией
Автори: Rukshan, Liudmila
Novozhilova, Alena
Vasilevskaja, Marina
Рукшан, Людмила
Новожилова, Елена
Василевская, Марина
Приналежність: Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь
Бібліографічний опис: Rukshan L. Possibility of providing flour products in patients with celiacia / Liudmila Rukshan, Alena Novozhilova, Marina Vasilevskaja // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 103–104. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Rukshan L., Novozhilova A., Vasilevskaja M. (2019) Possibility of providing flour products in patients with celiacia. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 103-104 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 10-жов-2019
Дата внесення: 15-лис-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
УДК: 664.681
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 103-104
Початкова сторінка: 103
Кінцева сторінка: 104
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29189
ISBN: 978-966-305-104-8
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Перелік літератури: 1 Саванович, И. И. Лечебное питание при непереносимости глютена у детей: учеб.-метод. пособие / И. И. Саванович, А. В. Сикорский. – Минск: БГМУ, 2013. – 26 с.
References: 1 Savanovich, I. I. Lechebnoe pitanie pri neperenosimosti hliutena u detei: ucheb.-metod. posobie, I. I. Savanovich, A. V. Sikorskii, Minsk: BHMU, 2013, 26 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.