このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29189
Tytuł: | Possibility of providing flour products in patients with celiacia |
Inne tytuły: | Возможность обеспечения мучными продуктами больных целиакией |
Authors: | Rukshan, Liudmila Novozhilova, Alena Vasilevskaja, Marina Рукшан, Людмила Новожилова, Елена Василевская, Марина |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Rukshan L. Possibility of providing flour products in patients with celiacia / Liudmila Rukshan, Alena Novozhilova, Marina Vasilevskaja // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 103–104. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Rukshan L., Novozhilova A., Vasilevskaja M. (2019) Possibility of providing flour products in patients with celiacia. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 103-104 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.681 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 103-104 |
Główna strona: | 103 |
Strona końcowa: | 104 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29189 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1 Саванович, И. И. Лечебное питание при непереносимости глютена у детей: учеб.-метод. пособие / И. И. Саванович, А. В. Сикорский. – Минск: БГМУ, 2013. – 26 с. |
References: | 1 Savanovich, I. I. Lechebnoe pitanie pri neperenosimosti hliutena u detei: ucheb.-metod. posobie, I. I. Savanovich, A. V. Sikorskii, Minsk: BHMU, 2013, 26 p. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-Possibility_of_providing_103-104.pdf | 617,53 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-Possibility_of_providing_103-104.djvu | 144,84 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-Possibility_of_providing_103-104__COVER.png | 1,23 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi