このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29189

Tytuł: Possibility of providing flour products in patients with celiacia
Inne tytuły: Возможность обеспечения мучными продуктами больных целиакией
Authors: Rukshan, Liudmila
Novozhilova, Alena
Vasilevskaja, Marina
Рукшан, Людмила
Новожилова, Елена
Василевская, Марина
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Rukshan L. Possibility of providing flour products in patients with celiacia / Liudmila Rukshan, Alena Novozhilova, Marina Vasilevskaja // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 103–104. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Rukshan L., Novozhilova A., Vasilevskaja M. (2019) Possibility of providing flour products in patients with celiacia. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 103-104 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.681
Strony: 2
Zakres stron: 103-104
Główna strona: 103
Strona końcowa: 104
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29189
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Wykaz piśmiennictwa: 1 Саванович, И. И. Лечебное питание при непереносимости глютена у детей: учеб.-метод. пособие / И. И. Саванович, А. В. Сикорский. – Минск: БГМУ, 2013. – 26 с.
References: 1 Savanovich, I. I. Lechebnoe pitanie pri neperenosimosti hliutena u detei: ucheb.-metod. posobie, I. I. Savanovich, A. V. Sikorskii, Minsk: BHMU, 2013, 26 p.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi