Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29189
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Rukshan, Liudmila | |
dc.contributor.author | Novozhilova, Alena | |
dc.contributor.author | Vasilevskaja, Marina | |
dc.contributor.author | Рукшан, Людмила | |
dc.contributor.author | Новожилова, Елена | |
dc.contributor.author | Василевская, Марина | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:48Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:48Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Rukshan L. Possibility of providing flour products in patients with celiacia / Liudmila Rukshan, Alena Novozhilova, Marina Vasilevskaja // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 103–104. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29189 | - |
dc.format.extent | 103-104 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Possibility of providing flour products in patients with celiacia | |
dc.title.alternative | Возможность обеспечения мучными продуктами больных целиакией | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.681 | |
dc.relation.references | 1 Саванович, И. И. Лечебное питание при непереносимости глютена у детей: учеб.-метод. пособие / И. И. Саванович, А. В. Сикорский. – Минск: БГМУ, 2013. – 26 с. | |
dc.relation.referencesen | 1 Savanovich, I. I. Lechebnoe pitanie pri neperenosimosti hliutena u detei: ucheb.-metod. posobie, I. I. Savanovich, A. V. Sikorskii, Minsk: BHMU, 2013, 26 p. | |
dc.identifier.citationen | Rukshan L., Novozhilova A., Vasilevskaja M. (2019) Possibility of providing flour products in patients with celiacia. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 103-104 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 103 | |
dc.citation.epage | 104 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-Possibility_of_providing_103-104.pdf | 617,53 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-Possibility_of_providing_103-104.djvu | 144,84 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
ProcSPHNP_2019_Rukshan_L-Possibility_of_providing_103-104__COVER.png | 1,23 MB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!