Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29214
Title: | Елементний склад ниркової тканини та печінки експериментальних тварин за умов нітратної інтоксикації |
Other Titles: | Elemental composition of kidney tissue and liver of experimental animals under nitrate intoxication |
Authors: | Нечитайло, Лариса Закорчемна, Богдана Nechitaylo, Larisa Zakorchemna, Bohdana |
Affiliation: | Івано-Франківський національний медичний університет, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Нечитайло Л. Елементний склад ниркової тканини та печінки експериментальних тварин за умов нітратної інтоксикації / Лариса Нечитайло, Богдана Закорчемна // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 139. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Nechitaylo L., Zakorchemna B. (2019) Elementnyi sklad nyrkovoi tkanyny ta pechinky eksperymentalnykh tvaryn za umov nitratnoi intoksykatsii [Elemental composition of kidney tissue and liver of experimental animals under nitrate intoxication]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 139 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 10-Oct-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 546.3 59.085 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 139 |
Start page: | 139 |
End page: | 139 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29214 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139.pdf | 287,31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139.djvu | 18,88 kB | DjVu | View/Open | |
ProcSPHNP_2019_Nechitaylo_L-Elemental_composition_of_139__COVER.png | 1,39 MB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.